Al meer dan 80 jaar ervaring

Groenenboom is een Rotterdams schilders- en afwerkbedrijf dat al meer dan 80 jaar actief is. Van oorsprong zijn we een familiebedrijf en daar zijn we trots op. De familiecultuur is nog steeds terug te vinden in onze manier van werken. We zijn altijd op zoek naar hoe het voor u, sneller, beter en efficiënter kan.

Schilderwerk, wandafwerking en beglazing

Bij Groenenboom vindt u alles onder één dak. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij bieden u een totaal pakket aan diensten:

  • Schilderwerk
  • Wandafwerking
  • Beglazing

Een vlekkeloos proces

Wij begrijpen uw proces en beschikken over goede mensen die het schildersvak echt begrijpen. Door een goede projectvoorbereiding, een naadloze projectuitvoering en een goede kwaliteitsbewaking, schakelen we snel en efficiënt. Het resultaat? Een vlekkeloos proces.

Continu bezig met innovatie

Innovatie is voor ons belangrijk. Wij denken altijd dat het sneller, beter, efficiënter maar ook leuker kan. ICT ondersteunt ons hierbij. Een Ipad op de bouw is voor ons normaal.

Uw klanten stellen hoge eisen, wij ook

Uw klanten stellen hoge eisen, dat doen wij ook. Goed schilderwerk is voor ons vanzelfsprekend. Door onze jarenlange ervaring staan wij garant voor een professionele werkwijze die zich kenmerkt door betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. In de loop der jaren heeft dit geresulteerd in een vaste en tevreden klantenkring en de meest uiteenlopende toonaangevende werken in verschillende branches. Kijk maar eens naar onze projecten.