Kwaliteit en procesbeheersing: dat is gewoon heel goed werk leveren

Kwaliteit zit wat ons betreft in veel meer dan goed schilderwerk. Kwaliteit zit ook in het proces. In innovatie, efficiency en het tegengaan van kosten.

Goede werkvoorbereiding

Wij maken een goede werkvoorbereiding die aan de basis ligt van een efficiënt proces. Onze werkvoorbereiding werkt uw schilderwerk tot in detail uit. Dat, in combinatie met de korte lijnen binnen onze organisatie, maakt dat we de faalkosten tot een minimum kunnen beperken en vertraging op de bouwplaats voorkomen.

Naadloze projectuitvoering

We werken met vaste medewerkers en partners in hechte, betrouwbare teams. We begeleiden zelf het gehele traject, vanaf bestek tot de uitvoering. Een planning is bij ons een planning. Dat is helder, werkt snel en geeft vertrouwen.

Kwaliteitsbewaking

We bewaken de kwaliteit door verschillende controles in het proces in te voeren en we zorgen voor een feilloze opleverprocedure. Dit alles volledig digitaal. Wel zo makkelijk voor uw projectadministratie.

U bent bij Groenenboom aan het juiste adres

U zoekt een partner die naar u luistert, met u meedenkt en werk uit handen neemt. Een schildersbedrijf dat weet waar hij over praat, helder communiceert en zich aan de planning houdt. Die u adviseert, wat kan of wat juist misschien niet zo’n goed idee is. Dan bent u bij Groenenboom aan het juiste adres.