Steeds meer aannemers weten ons te vinden voor een goed en eerlijk advies. Wij denken met u mee en weten precies waar we over praten. Goed schilderwerk is bij ons vanzelfsprekend. Wij willen u ook op andere aspecten helpen.

Bestekken lezen

Wij helpen u graag met het optimaliseren van uw bestek. Wij weten precies waar wij op moeten letten en zorgen ervoor dat er geen valkuilen zijn. Ook geven wij een marktconforme prijs die altijd volledig en op tijd is. Een prijs gebaseerd op de juiste gegevens. Geen mitsen en maren in onze offerte. Gewoon een transparante berekening.

Ook op de bouwplaats

Ook op de bouwplaats kunt u terecht bij onze projectleiders. Doordat we beschikken over mensen die het schildersvak echt begrijpen, zijn wij in staat om u altijd van het juiste advies te voorzien. Onze vakmensen zijn altijd goed geïnstrueerd, zij weten altijd wat ze moeten doen. Zo voorkomt u gezeur op de bouwplaats.

Advies nodig?

Neem gerust contact met ons op voor advies. Dan bekijken we samen wat we voor u kunnen betekenen. Als u hiernaast uw contactgegevens achterlaat, bellen wij u direct terug. Uiteraard mag u ons ook bellen op telefoonnummer 010-2620744.